NEGA OBRAZA

Naš obraz je vsakodnevno izpostavljen dnevnim naporom, zato mu privoščimo le najboljše. Je ogledalo naše notranjosti, zato poskrbimo za zaščito pred zunanjimi dejavniki kot so veter, mraz, sonce, ...
Zasijte v notranji lepoti. Vaša koža vam bo hvaležna.

ODPRAVLJANJE AKEN Z IPL

Nečista mastna koža potrebuje pravilno nego, ki se prične s čiščenjem obraza in mehanskim odstranjevanjem lrnih komedonov in aken, z laserskimi žarki pa preprečimo nov nastanek bakterij, ki povzročajo akne.

JADE LIFTING

Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledeno tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada. Hkrati deluje bionična termalna terapija na človeške celice in kolagen in povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena za 300%. Zmanjšuje gubice, zožuje pore, poveča vpojnost kože, pomirja telangiektazijo, čisti kri ter razgrajuje strupene snovi v telesu

MANIKURA

Nega rok in naravnih nohtov priporočamo za stranke, ki prisegajo na naraven videz z visoko kakovostnimi izdelki.

LIČENJE

Večerni in dnevni make-up za vse priložnosti. S popolnim izgledom boste zasijale na poroki, večerji, maturantskem plesu, koncertu ali zabavi.

PEDIKURA

Estetska pedikura je za lahkoten korak.
Opravljamo tudi zahtevno medicinsko pedikuro, ki je namenjena vsem, ki sami ne zmorejo ali ne znajo svojim nogam nuditi pomoč pri bolečinah.
Poskrbite, da bo vaš korak lahkoten in predvsem brez bolečin.

NEGA TELESA

Vsakdo izmed nas si na sebi želi kakšne spremembe. Odvisno od želja in pričakovanj posameznika se pri nas zavzamemo za vas.
Različne tehnike oblikovanja telesa so prava rešitev za vas, zato oblikujte svoje telo na predelih, ki to potrebujejo.

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa, natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja, oblikovanje trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in zgornjega dela rok. Vidni rezultati že po eni sami terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa. Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj videz, vendar pa se nočejo ali ne morejo odločiti za kirurški poseg.

DEPILACIJA (s toplim voskom)

Je primerna za vsakogar, ki se želi znebiti nezaželenih dlačic na obrazu, rokah, nogah, pazduha ter bikini predela. Prav tako je primerna za moške (prsa, hrbet). Z voskanjem dlačice počasneje rastejo in z rednimi obiski se te skrajšajo.

BRAZILSKA DEPILACIJA

Brazilska depilacija je namenjena ženskam, si želijo urejenost in brezskrbnost na intimnem predelu. Če se odločite za brazilsko depilacijo je potrebno vzdrzevanje 1x mesecno, saj se z rednimi obiski dlačice izredno stanjšajo in izkoreninijo, kar se pozna že pri drugem obisku!!

EPILACIJA (lasersko odstranjevanje dlak)

Je edina metoda, ki zagotavlja dolgotrajno ustavitev rasti dlak.
Potrebnih je približno 5 do 10 obiskov. Postopek je učinkovit in dolgotrajen, če se držite točno navedenih navodil. Ob koncu je tretmaja je uničenih vsaj 80% dlak.
Za vzdrževanje po končani terapiji se izvajajajo tretmaji 3 do 4-krat letno, odvisno od vsakega posameznika.

LIMFNA DRENAŽA PRSI (po operaciji)

Je posebna tehnika, ki pomaga limfnim žilam odvajati breme. Uporabna je za zmanjševanje brazgotin, bolečin, poškodb, ...
S to tehniko hitreje lajšamo in blažimo bolečino, ki nastane pri raztapljanju v mehkem vezivnem tkivu. Rane se hitreje celijo in se okrepijo.
Limfna drenaža je pomembna za zdravo in uravnoteženo delovanje našega telesa.

TREPALNICE

Urejen izgled, brez vsakdanjega nanašanja maskare.
Dajejo popolnoma naraven izgled, zato jih lahko nosite vsak dan ali pa tudi za posebne priložnosti.
Vaše trepalnice so tako lahko daljše, bolj goste, vašim očem pa dajo nov sijaj.